top of page

Så här hanterar vi på

Form & Co Covid -19 

I enlighet med Folkhälsomyndighetens strängare restriktioner i Uppsala län, ber vi dig läsa igenom  vår uppdaterade policy för besök under Covid-19.  

Visir 

Vi har under dom senaste veckorna arbetat med visir/munskydd för att höja din och vår fortsatta trygghet att besöka oss under dom nya, rådande omständigheterna i Uppsala. Vi har också till dig som kund ett munskydd/visir att erbjuda under din behandling hos oss.  

Sällskap 

Inga sällskap i salongen.  

I vanliga fall tycker vi att det är kul att ni med en bokad tid även tar med er en vän som sällskap. Men i dessa tider behöver vi hålla ner antalet personer på plats så endast du som har bokat tiden  är välkommen in. Medföljande vänner är självklart välkomna igen så snart det är möjligt. Vi hoppas  på er förståelse.  

Kund 

Vi vill även i fortsättningen be er kunder som känner av minsta förkylningssymptom flytta fram er  behandling, detta gör ni enklast genom att ringa oss på salongen 018-107010.

Till er kunder som nyligen varit utomlands som har en bokad behandling, ber vi er  kontakta oss.  

Rutiner 

Vi fortsätter med våra rutiner som vi arbetat efter sen i mars. Mellan varje kund desinficerar vi stol, verktyg, arbetsytor och produkter. Vi har vidtagit ytterligare rutiner då vi nu har läsplattor istället för tidningar. Även dom desinficerar vi mellan varje kund.  

Vid ser till att all personal noga följer folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Vi tackar för er förståelse och ni är varmt välkomna in om ni är friska!

bottom of page